Om oss

Bryne Plast AS er en veletablert bedrift med mer enn 50 års erfaring .Vi er stolte av å levere skreddersydde løsninger til ulike bransjer og markeder.

Bryne Plast bearbeider ulike kvaliteter av Plast og Aluminium fra halvfabrikata til ferdig produkt. Våre produkter er resultatet av nøye planlegging, kreativitet og dedikert innsats. Vi er forpliktet til å opprettholde høy kvalitet, overholde tidsfrister og levere skreddersydde produkter til våre kunder.

Bruken av teknisk plast har i de senere årene økt, og stadig nye plastvarianter ser dagens lys Teknisk plast kan brukes i utallige applikasjoner. Der man tidligere brukte stål og metaller av ulike slag,  bruker man i dag ofte teknisk plast. Friksjonen er lavere og slitestyrken som regel bedre, og korrosjon unngår man helt.

«I en verden hvor globaliseringen tilbyr et vell av valgmuligheter for produksjon, står Nexim AS stolt ved sitt valg om å prioritere norske leverandører for produksjonen av sine førstehjelpsprodukter.

Selskapets partnerskap med Bryne Plast AS er et glimrende eksempel på dette. Ved å velge en lokal produsent, sikrer Nexim AS ikke bare nærhet til produksjonsprosessen, men også en rekke andre fordeler som er vanskelige å overvurdere.

For det første er det økonomiske aspektet. Selv om det kan virke som om produksjon i utlandet tilbyr lavere kostnader ved første øyekast, viser en grundig analyse at når transportkostnader inkluderes, er sluttprisen per produkt sammenlignbar. Men det stopper ikke der; ved å samarbeide med Bryne Plast, reduserer Nexim AS risikoen betydelig. Dette skyldes den høye kvalitetssikringen og den personlige oppfølgingen som en lokal leverandør kan tilby. Bryne Plast har vist seg å være en samarbeidspartner av ypperste klasse, med en stå-på-vilje, integritet og en pålitelighet som minner om en svunnen tid.

Disse kvalitetene, kombinert med høy produktkvalitet, gjør dem til en anbefaling Nexim AS gir med hånden på hjertet. I en tid hvor slike verdier blir stadig sjeldnere, fremstår Bryne Plast ikke bare som en leverandør, men som en verdifull alliert i den norske industrien.

Beste Hilsen,
Bjørn Hovdenakk
Daglig leder Nexim AS»

Besøks adresse

Bryne Plast AS
Hålandsvegen 27
4340 Bryne

Åpningstider

Man-tor: 07.00 – 15.30
Fredag: 07.00 – 12.30

Forespørsel

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personvernpreferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og  tjenestene vi tilbyr. Les mer om personvern

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.